PLAŽA

S izvrsnom kvalitetom mora mogu se pohvaliti i plaže otoka Murtera. Jedna od najljepših je smještana upravo u našem turističkom naselju Jezera Village, u uvali Lovišća. Velika šljunčana uvala duga je otprilike 500 metara. Uređena je i bogata sadržajima. Veći dio plaže je šljunčan, a i velika površina plitkoće idealna je za djecu. Za one koji se vole sunčati tu je i betoniran dio, dok hlad osigurava borova šuma u pozadini, ali i suncobrani koji se uz ležaljke mogu iznajmiti na plaži. Na plaži se nalazi i poseban prilaz moru namijenjen osobama s posebnim potrebama.

Uz kupanje i sunčanje, sama plaža i njezina bliža okolica nude i sadržaje za dodatnu zabavu; odbojku na pijesku, tenis, mini golf, jet-ski, skokove u vodu s tobogana, pedaline, trampoline, aquapark. Osvježenje možete potražiti u caffe baru i restoranu gdje se uz osvježavajuća pića mogu degustirati i specijaliteti dalmatinske kuhinje. Kupačima su na plaži dostupni javni wc i vanjski tuševi. Atraktivnosti ove plaže pridonosi i ugodna temperatura mora.

RESTORAN

Uživanje u dalmatinskoj kuhinji nezaobilazan je doživljaj ljetovanja uHrvatskoj. Kao dio mediteranske kuhinje, dalmatinska kuhinja bogata je svježim namirnicama i njihovim intenzivnim aromama i bojama. Potvrđena kao najzdraviji tip prehrane na svijetu, uključuje namirnice kao što su maslinovo ulje, raznovrsno svježe voće, povrće, plodove mora. Kako biste u njoj mogli uživati svakodnevno, u turističkom naselju Jezera Village se tik do plaže nalazi restoran a la carte. Kako su Jezera ribarsko mjesto, dio menija je i dnevno svježa riba i školjke. Osim ponude dalmatinskih specijaliteta i drugih jela s grilla, posebnost ovog restorana je i prekrasan eksterijer koji uključuje veliku terasa s koje pogled seže na more.
U blizini restorana, odnosno na nižoj etaži smjestila se pivnica, odnosno caffe bar gdje, zavaljeni u ugodne ležaljke, možete uživati u piću i pizzi. Tu se nalazi i donja terasa gdje je smještena uređena pozornica. Na njoj se do kasno u noć održavaju animacije za odrasle, plesne večeri i drugi zabavni programi.
Radno vrijeme restorana je od 7 do 23 sata, i u to vrijeme se poslužuje doručak, ručak i večera.

SPORT I ANIMACIJA

U predahu između kupanja i sunčanja, sportska ponuda kampa pruža mogućnost aktivnog odmora uz mnogobrojne rekreacijske sadržaje. Jedan od njih su i četiri teniska terena s color set podlogom. Mogućnost igranja produžena je do kasno u noć jer svi tereni imaju osiguranu rasvjetu.
Tu su još i mini-golf tereni i stolni tenis. Oprema za rekreaciju (reketi, loptice, palice za golf) iznajmljuju se na recepciji. Rekreaciju u vodi omogućuju pedaline, ali i organizirani fitness, odnosno aerobic u moru kojeg vode profesionalni instruktori.
U organizaciji Animation tima, u kampu se provode cjelodnevni i večernji programi za djecu. Ovisno o dobi, podijeljeni su u dvije skupine. U Mini klubu zabava je prilagođena djeci od 4 -12 godina, a oni nešto stariji, od 13 -19 godina mogu se zabaviti u Teen klubu. Mala škola hrvatskog jezika, karaoke i likovne radionica samo su dio programa u kojem uživaju najmlađi gosti turističkog naselja Jezera Village.

TRGOVINE

Kako bi se boravak gosta sveo na što manje obaveza koje nisu povezane s odmorom, u turističkom naselju Jezera Village se nalazi novoobnovljena trgovina poznatog trgovačkog lanca Tommy. Posebno značajan segment Tommyjeve ponude, dnevno su svježi proizvodi: kruh, meso, riba, voće, povrće, delikatese i gastronomija. Asortiman svježih proizvoda kontroliranog je podrijetla i pod stalnim nadzorom, od izbora dobavljača do stavljanja proizvoda na police.

Na policama trgovine pronaći ćete higijenske potrepštine i hranu za vašeg kućnog ljubimca. Kako su cijene umjerene i ne odskaču od cijena u drugim prehrambenim trgovinama u mjestima i gradovima, ne postoji potreba za opskrbom izvan područja naselja.

SADRŽAJI

Današnja komunikacija gotovo je nezamisliva bez interneta. Uz pomoć brzog bežičnog (wireless) interneta u naselju možete biti u svakom trenutku povezani s 'izvanjskim svijetom'. Bilo da je riječ o obavljanju posla, surfanju internetom, provjeravanju mailova, komunikaciji putem društvenih mreža.

Bežičnom (wireless) internetu pristupa se uz pomoć bona na kojem se nalazi lozinka za pristup internetu. Bon se jednokratno kupuje na recepciji naselja, a odnedavno je i njegova cijena povoljnija. Bežičnim internetom pokriveno je cijelo područje turističkog naselja, a na internetu će uskoro biti dostupno još više informacija veznih uz vaš boravak u turističkom naselju Jezera Village.

IZLETI

Rijetko koje mjesto na svijetu ima tako zanimljiv, a ujedno i praktičan položaj za posjet velikom broju nacionalnih parkova kao što ima otok Murter. U njegovoj blizini, na razdaljini od najviše sat vremena vožnje, nalaze se tri nacionalna parka - Kornati, Slapovi Krke, Paklenica. Jednako spektakularan je i obližnji park prirode Vransko jezero. Veći obližnji grad pod zaštitom Unesco-a kojeg svakako treba posjetiti je Šibenik. Nezaobilazan je i povijesni Zadar kao i još jedan poznati hrvatski Nacionalni park Plitvička jezera, od Murtera udaljen samo 200 kilometara.

Boravak u naselju Jezera Village nudi mogućnost organiziranih jednodnevnih izleta u sva spomenuta mjesta. Kako bi kvaliteta izleta i usluge bila na visokoj razini, njegovu organizaciju vrši partner naselja čije su ponuda, cijene i sve dodatne informacije dostupne pokraj recepcije naselja Jezera Village. Preporuka je da se izleti ne kupuju od raznoraznih 'hodajućih' i sličnih agencija, čiji agenti prilaze gostima na plažama i na drugim mjestima, jer u njihovo ime ne možemo jamčiti kvalitetu izleta i garantirani polazak.

Mogućnosti za izlete su bezbrojne, a mogu uključivati i vožnju brodom. To se najprije odnosi na Nacionalni park Kornate. Najgušća i ekološki najočuvanija otočna skupina na Sredozemlju koja broji 89 otoka, posebno je zanimljiva gostima naselja Jezera Village. Naime, Murter je zbog svoje blizine idealno polazište. Vožnja je kratka, što daje više prostora i vremena za kupanje i obilazak većinu parka u jednom danu.

U vožnji brodom uživa se i kod posjete obližnjem Nacionalnom parku Krka. Sa svojih sedam slapova i ukupnim padom od 242 metra, Krka predstavlja prirodni fenomen. Nedaleko od Murtera smjestilo se i najveće prirodno jezero u Hrvatskoj. Vransko jezero kao jedno od rijetkih, gotovo netaknutih prirodnih staništa ptica, omiljeno je mjesto mnogih biciklista. Oko jezera se proteže više od 50 km biciklističkih staza koje se međusobno razlikuju težinom kao i krajolikom kroz koji prolaze. Aktivan odmor u vidu planinarenja nudi vam Nacionalni park Paklenica koji se prostire na primorskoj padini južnog Velebita.

OSTALO

Unutar apartmanskog naselja Jezera Village nalazi se središnji trg. Trg funkcionira kao mala tržnica na kojoj se osim svježeg povrća i voća mogu pronaći proizvodi i oprema potrebni za potpuni užitak boravka u naselju. Uz ponudu nautičke i kamping opreme, na trgu možete nabaviti i autohtone proizvode murterskog kraja i suvenire.

Nakon kupovine predahnite u frizerskom i salonu za masažu. Oba salona također se nalaze na središnjem trgu, a radno vrijeme im je od 9 do 23 sata.

        Sva prava pridržana. 2016. Frigo-tehnik.

+385 (0)91 300 9622   info@smjestaj-mia-murter.com